Moped service innan sommaren

I sommar tänker jag stanna i Sverige under hela sommaren. Dels för att det inte går att resa utomlands i nuläget, och för att jag länge har velat upptäcka Sverige, och i sommar är det det perfekta tillfället.

Jag planerar att ta mig runt i Sverige med min pålitliga moped, som jag fick av mor och far när jag tog studenten för några år sedan (har inte tagit körkort för bil än). Problemet är att mopeden har stått i ett garage i över ett halvår, så innan jag kan köra iväg måste mopeden in på moped service hos en lokal mekaniker.

Jag har planer på att först ta mig ner till sydligaste delen av Sverige, det vill säga Smygehuk. Har alltid velat upptäcka Sveriges sydligaste spets, ända sedan jag läste boken ”Pojken och tigern” i tredje klass har jag alltid velat bevittna Smygehuk.

Efter Smygehuk tänker jag att jag rör mig mot öst, till Kalmar där min kusin pluggar. Tänker att jag hälsar på honom några dagar, och sedan fortsätter mot Stockholm. Efter Stockholm får jag se vart jag åker.

Ska försöka få tag på en verkstad under eftermiddagen, jag har semester i juli så jag hoppas att jag får en tid innan dess.