Har hittat smarta saker hos Teknikproffset

Har under tiden jag har suttit i självkarantän har jag hittat smarta saker hos Teknikproffset. Det är allt från laddare som laddar telefonen med endast beröring till luftfuktare som gör att även de varmaste av sommardagar känns som ljumna vårmorgnar.

Att ha tillgång till en butik med så många roliga och smarta teknikprylar i dessa tider är verkligen en välsignelse som vi alla har stor nytta av. Utan butiker som Teknikproffset hade jag och andra haft stora problem. Exempelvis hade jag inte kunnat vara med i bild på något utav alla de möten jag har inom jobbet. Då min dator saknade en fungerande webbkamera, behövde jag beställa en billig och bra kamera från Teknikproffset. Det bästa av allt var (förutom priset) att de levererade webbkameran efter bara några dagar. I vanliga fall tar det minst en hel arbetsvecka för en vara att levereras efter gjord beställning, så att det nu endast tog max 72 timmar är riktigt imponerande.

Funderar på att köpa fler saker från Teknikproffset, blir isåfall en sprillans ny Fitbit-klocka, som jag kan ha på mig när jag äntligen bli fri från den här karantänen och kan äntligen gå på långpromenader i stan igen. Längtar så till den dagen.