Genialt upplägg i Insidan Ut / heminredning på nätet

Med Insidan Ut satte inte bara Pixar en tjej i huvudrollen som varken var prinsessa, superhjälte eller popstjärna i huvudrollen (hon var en helt vanlig tjej som lämnade barndomen). De tog också in seriös psykologi i en animerad film. Även om de utelämnade frontallobens funktioner och förenklade (det var de tvungna att göra så klart) är filmen ovanligt avancerad och djuplodande, men på samma gång lätt att ta till sig. Inom animerad film är det lättare att kommunicera eftersom bara fantasin sätter gränser. Man kan jobba fritt med påhittade varelser, färger och symbolik. Och Insidan Ut har på ett mästerligt sätt använt sig av alla metoder.

Nästa ämne i dagens blogginlägg är näthandel. För sådana som mig som jobbar på konstiga tider, bor på landet och reser mycket är näthandel ett måste. Man kan också få leverans på lördagar numera läste jag. Man kan köpa allt från blandfärs till skoterkläder. Från trosor till snöskyfflar. Det senaste jag börjat med är att köpa heminredning och mindre möbler på nätet, bland annat på http://www.stayhome.se. Steg för steg fixar jag de saker som jag saknar hemma och jag byter också ut de som jag vill uppgradera. Utbudet är verkligen fantastiskt och vi kan i lugn och ro sitta hemma och spåna på hur vi vill ha det.